Ο καιρός την Παρασκευή 22/9/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Πρόσκαιρες βροχές θα έχουμε την Παρασκευή και το Σάββατο στα βορειοανατολικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Την Κυριακή, τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση την Κυριακή.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά ως το απόγευμα και η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 26 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 9 έως 27 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά και ο υδράργυρος από 12 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με λίγες νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.